Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍允龍
Philip Ng Wan-Lung  ♂





 
Filmography (2001-2014)
 
  動作設計 (1 film)
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
  助理指導 (2 films)
    少年阿虎 (2003)    
    猛龍 (2005)    
  演員 (26 films)
    野獸之瞳 (2001)    
    少年阿虎 (2003)    
    大佬愛美麗 (2004) ... 阿寶
    新警察故事 (2004) ... 黃文傑
    精武家庭 (2005) ... King
    猛龍 (2005)    
    至尊無賴 (2006) ... 鴻飛
    禁室培慾之愛的俘虜 (2006)    
    獨家試愛 (2006) ... Philip
    十分愛 (2007) ... Michael
    擊情歲月 (2007) ... 海東 (少年)
    男兒本色 (2007) ... 老虎仔
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... Pete
    機動部隊-人性 (2008)    
    花花型警 (2008) ... 劫匪
    十月圍城 (2009) ... 殺手白缺
    無價之寶 (2011) ... 東方虎
    熱浪球愛戰 (2011)    
    大藍湖 (2011) ... 舞台劇導演
    財神客棧 (2011) ... 于峰
    赤裸戰士 (2012) ... 黑龍
    爛賭夫鬥爛賭妻 (2012) ... Sam Wong
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 楊添 (大頭仔)
    笑功震武林 (2013) ... 洛天
    惡戰 (2014)    
    賭城風雲 (2014)