Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅舜華(2)
Law Shun-Wah (2)
 
Filmography (1958-1967)
 
  監製 (36 films)
    紅娘 (1958)    
    飛行太子 (1958)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    天賜良緣 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    非夢奇緣 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    挖目保山河 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    新姊妹花 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    一飛沖天 (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    追婚記 (1963)    
    糊塗福星 (1963)    
    鴻運當頭 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    盲童奇遇記 (1967)