Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔在鎬
Choe Jae-Ho  ♂
Aliases:  崔載鎬,  최재호





 
Filmography (1967-1984)
 
  演員 (22 films)
    風雲劍客 (1967)    
    上海突破 (1967)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    大非常網 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    毒蛇 (1975)    
    獄女集中營 (1976)    
    刺紋 (1976)    
    北少林 (1976)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    大敵手 (1977)    
    少林拳 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    龍拳 (1979)    
    Return of the Scorpion (1980)    
    愛拳 (1980)    
    天龍欗 (1981)    
    女愛拳 (1982)    
    北少林南跆拳 (1984)