Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔在鎬
Choe Jae-Ho  ♂
Aliases:  崔載鎬,  최재호





 
Filmography (1967-1984)
 
  演員 (22 films)
    上海突破 (1967)    
    風雲劍客 (1967)    
    大非常網 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    毒蛇 (1975)    
    北少林 (1976)    
    獄女集中營 (1976)    
    刺紋 (1976)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    大敵手 (1977)    
    達摩神功 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    龍拳 (1979)    
    愛拳 (1980)    
    Return of the Scorpion (1980)    
    天龍欗 (1981)    
    女愛拳 (1982)    
    北少林南跆拳 (1984)