Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔旻奎
Martin Chui Man-Kwai  ♂
Aliases:  최민규





 
Filmography (1972-1988)
 
  動作設計 (3 films)
    五大弟子 (1978)    
    勇立忍者 (1981)    
    師兄師弟 (1982)    
  副導演 (1 film)
    少林沙彌 (1983)    
  演員 (31 films)
    山東響馬 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    跆拳震九州 (1973)    
    我要持到底 (1974)    
    七省拳王 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    大逃出 (1975)    
    強人的墳墓 (1975)    
    礜隢鎏鐊貣膼 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    北少林 (1976)    
    雪中梅 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    最後精武門 (1977)    
    金龍門 (1977)    
    五大弟子 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    金虎門 (1979)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    鷹拳 (1980)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    勇立忍者 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    師兄師弟 (1982)    
    少林沙彌 (1983)    
    女傑青 (1983)    
    猛龍煞星 (1985)    
    武林通殺令 (1988)    
    花心野玫瑰 (1988)