Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔旻奎
Martin Chui Man-Kwai  ♂
Aliases:  최민규





 
Filmography (1972-1988)
 
  動作設計 (3 films)
    五大弟子 (1978)    
    勇立忍者 (1981)    
    師兄師弟 (1982)    
  副導演 (1 film)
    少林沙彌 (1983)    
  演員 (32 films)
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    跆拳震九州 (1973)    
    黑豹 (1974)    
    我要持到底 (1974)    
    七省拳王 (1974)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    大逃出 (1975)    
    強人的墳墓 (1975)    
    礜隢鎏鐊貣膼 (1975)    
    雪中梅 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    北少林 (1976)    
    金龍門 (1977)    
    最後精武門 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    五大弟子 (1978)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    金虎門 (1979)    
    龍拳蛇手 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    鷹拳 (1980)    
    黑豹飛客 (1981)    
    勇立忍者 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    師兄師弟 (1982)    
    女傑青 (1983)    
    少林沙彌 (1983)    
    猛龍煞星 (1985)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    武林通殺令 (1988)    
    女人不是弱者 (1988)