Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
馬徐維邦
Ma-Xu Weibang  ♂

 
Filmography (1923-1963)
 
  製片 (1 film)
    井底冤魂 (1950)    
  導演 (38 films)
    空谷猿聲 (1930)    
    暴雨梨花 (1934)    
    夜半歌聲 (1935)    
    寒江落雁 (1935)    
    古屋行屍記 (1938)    
    冷月詩魂 (1938)    
    麻瘋女 (1939)    
    刁劉氏 (1940)    
    現代青年 (1941)    
    夜半歌聲續集 (1941)    
    博愛 (1942)    
    寒山夜雨 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943)    
    秋海棠(上集) (1943)    
    大飯店 (1945)    
    春殘夢斷 (1947)    
    天羅地網 (1947)    
    瓊樓恨 (1949)    
    紅拂女 (1951)    
    亡魂谷 (1951)    
    狗兇手 (1952)    
    碧血黃花 (1954)    
    寶劍結良緣 (1954)    
    連理生韓琦 (1956)    
    霧夜驚魂 (1956)    
    紅椵澇 (1956)    
    午夜魂歸 (1956)    
    毒蟒情鴛 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    一代魔帥 (1956)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    香格里拉 (1957)    
    風月奇案 (1957)    
    燕歸來 (1958)    
    林中鳥 (1958)    
    流浪兒 (1958)    
  演員 (10 films)
    孤兒救祖記 (1923)    
    誘婚 (1924) ... 史裴成
    無名英雄 (1926)    
    上海一婦人 (1926)    
    空谷蘭上集 (1926)    
    空谷蘭下集 (1926)    
    施公案初集 (1930)    
    骨肉之恩 (1934)    
    寒江落雁 (1935)    
    銀海笙歌 (1958)    
  編劇 (21 films)
    空谷猿聲 (1930)    
    暴雨梨花 (1934)    
    寒江落雁 (1935)    
    夜半歌聲 (1935)    
    冷月詩魂 (1938)    
    古屋行屍記 (1938)    
    麻瘋女 (1939)    
    刁劉氏 (1940)    
    夜半歌聲續集 (1941)    
    秋海棠(上集) (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943)    
    天羅地網 (1947)    
    井底冤魂 (1950)    
    紅拂女 (1951)    
    亡魂谷 (1951)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    霧夜驚魂 (1956)    
    午夜魂歸 (1956)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    夜半歌聲 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963)