Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾蔚文
Chung Wai-Man (1)

 
Filmography (1953-1976)
 
  副導演 (2 films)
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    金粉世家(上集) (1961)    
  製片 (32 films)
    奇人奇遇 (1956)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    嫂夫人 (1962)    
    歷劫花 (1963)    
    含淚的玫瑰 (1963)    
    恨海情花 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964)    
    丈夫的秘密 (1965)    
    春殘花末落 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    相思湖畔 (1965)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    紅衣少女 (1967)    
    玉女親情 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    住家男人 (1967)    
    紅花俠盜 (1967)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    冬戀 (1968)    
    玉女添丁 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    初歸新抱 (1968)    
    多情高竇貓 (1969)    
    入伙大吉 (1969)    
    嫁衣 (1970)    
    不再有春天 (1974)    
    未了緣 (1976)    
    陷阱 (1976)    
  剪接 (1 film)
    遺產一百萬 (1966)    
  演員 (5 films)
    玉梨魂 (1953)    
    新婚夫婦 (1956) ... 職員乙
    999命案 (1956) ... 探員丁
    朱門怨 (1956)    
    路 (1959)