Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧敏
Tang Man  ♂



 
Filmography (1948-1964)
 
  場記 (1 film)
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949)    
  道具 (1 film)
    廣東先生大破謀人寺 (1948)    
  演員 (53 films)
    廣東先生大破謀人寺 (1948) ... 錢莊伙伴
    風流女賊 (1948) ... 追求者
    七劍十三俠 (上集) (1949) ... 王龍
    滿江紅 (1949) ... 工友
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949) ... 韓湘子
    紅蝴蝶大戰採花賊 (1949) ... 唐復明
    寶劍明珠 (1951) ... 大盜戊
    無敵連環鏢 (1951)    
    傻人艷福 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    義犬報恩 (1953) ... 黨徒乙
    龍鳳呈祥 (1953) ... 職員
    粉蝶鬧香城 (1953)    
    女白金龍 (1953)    
    皇天不負好心人 (1954)    
    碧血染親兄 (1954) ... 探長
    初為人母 (1954) ... 賓客
    方世玉與胡惠乾 (1955) ... 方美玉
    陳世美與秦香蓮 (1955) ... 王朝
    愛情三部曲 (1955) ... 男學生
    下一代 (1955) ... 徐副官
    後窗 (1955)    
    黃飛鴻伏二虎 (1956) ... 黃徒甲
    趙飛燕 (1956)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 打手乙
    陳宮罵曹 (1957)    
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 李徒
    啼笑姻緣 (1957)    
    陳超結婚 (1958) ... 新郎
    小歌女 (1958)    
    一命三兇手 (1959)    
    浪子嬌妻 (1959)    
    兩傻捉鬼記 (1959)    
    路 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 俱樂部職員
    我要活下去 (1960)    
    十三號兇殺案 (1960)    
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960) ... 路人甲
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 路人甲
    銀紙萬歲 (1961)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961) ... 侍役
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    血戰摩天嶺續集大結局 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    花花世界 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    密底算盤 (1963) ... 醫生
    苦海一賢婦(上集) (1963)    
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    灕江河畔血海仇(上集) (1963)    
    密碼間諜戰 (1964)