Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴牛
Yim Ngau
Aliases:  嚴老牛
 
Filmography (1952-1969)
 
  製片 (59 films)
    新姑嫂劫 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    新薛丁山三氣樊梨花 (1952)    
    佳偶天成 (1952)    
    一年一度燕歸來 (1953)    
    香銷十二美人樓 (1954)    
    梨花一枝春帶雨 (1954)    
    林黛玉魂歸離恨天 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    金鳳迎春 (1954)    
    任劍輝舞台奮鬥史 (1955)    
    春花日日紅 (1955)    
    十字街頭 (1955)    
    大鬧粉蛩 (1955)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    戲王之王 (1955)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    滿堂吉慶 (1956)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    蟹美人(上集) (1957)    
    苦女江海燕(上集) (1958)    
    妹仔王掛帥平西 (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    生死連枝(上集) (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    燕子卸來燕子箋 (1959)    
    生死連枝(下集大結局) (1959)    
    沙三少情殺譚阿仁 (1959)    
    烏龍王發達記 (1960)    
    小千金 (1961)    
    花木蘭 (1961)    
    三戰定江山 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    雙龍丹鳳霸皇都 (1962)    
    沉冤得雪 (1962)    
    魔影驚魂 (1962)    
    福祿雙星 (1962)    
    薔薇之戀 (1962)    
    雷鳴金鼓戰笳聲 (1963)    
    工廠少爺 (1963)    
    鄉里夫人 (1964)    
    街市皇后 (1964)    
    大丈夫日記(下集) (1964)    
    好兒孫 (1964)    
    無情寶劍有情天 (1964)    
    同屋共住 (1964)    
    大丈夫日記 (1964)    
    黑寡婦 (1965)    
    神鵰女俠 (1965)    
    電梯女郎 (1965)    
    標準丈夫 (1965)    
    你情我願 (1965)    
    殺人花 (1966)    
    青春之戀 (1967)    
    血染鐵魔掌 (1967)    
    玉女金剛 (1967)    
    拜倒迷你裙 (1968)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    奪命雌雄劍 (1969)    
  策劃 (1 film)
    賣花讚花香 (1953)