Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
谷垣健治
Tanigaki Kenji  ♂
Aliases:  谷坦健治,  谷桓健治,  谷桓健二,  谷恆健治





 
Filmography (1993-2018)
 
  動作設計 (9 films)
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
    玻璃﹐少女 (2001)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    武術 (2011)    
    特殊身份 (2013)    
    消失的兇手 (2015)    
    北京遇上西雅圖2 (2016)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    大師兄 (2018)    
  助理指導 (13 films)
    去吧!渣Fit人兵團 (1996)    
    旺角渣Fit人 (1996)    
    赤足驚魂 (1997)    
    星月童話 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    九龍冰室 (2001)    
    千機變 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    殺破狼 (2005)    
    新宿事件 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    關雲長 (2011)    
    大鬧天宮 (2014)    
  演員 (22 films)
    人皮燈籠 (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    戀愛的天空 (1994)    
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    我是一個賊 (1995)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)    
    火鴛鴦 (1996)    
    旺角渣Fit人 (1996)    
    戰狼傳說 (1997)    
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
    新唐山大兄 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    上帝之手 (1999)    
    順流逆流 (2000)    
    九龍冰室 (2001) ... 樂仔
    夕陽天使 (2002)    
    殺破狼 (2005) ... 王寶手下
    黑拳 (2006)    
    導火線 (2007) ... Tony手下 #1
    夜行俠陳真 (2010)    
    武術 (2011) ... 小個子