Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹池
Cho Chi (1)
Aliases:  曹瑞池
 
Filmography (1950-1970)
 
  攝影 (71 films)
    年晚錢 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    紅菱血(上集) (1951)    
    紅菱血(下集) (1951)    
    五虎斷魂 (1951)    
    人約黃昏後 (1951)    
    紅粉飄零 (1951)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    蓬門小鳳 (1952)    
    十載繁華一夢銷 (1952)    
    香車美人 (1952)    
    義犬報恩 (1953)    
    金絲雀 (1953)    
    新婚記 (1953)    
    有求不應 (1953)    
    處處喜相逢 (1953)    
    玉梨魂 (1953)    
    空谷蘭 (1954)    
    重逢 (1954)    
    春回人間 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    小星淚 (1954)    
    歸來 (1954)    
    長相思 (1954)    
    如此人生 (1954)    
    兩地相思 (1955)    
    天長地久 (1955)    
    愛情三部曲 (1955)    
    復活 (1955)    
    人道 (1955)    
    梅娘 (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    發達之人 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    七重天 (1956)    
    捉姦記 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    無情大海有情天 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    情竇初開 (1958)    
    屍變 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    荳寇年華 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    同心結 (1959)    
    青春幻想曲 (1959)    
    有女初長成 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    草木皆兵 (1960)    
    蘭閨陰影 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    董小宛 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    四美圖 (1963)    
    審妻 (1966)    
    含苞待放 (1966)    
    畫皮 (1966)    
    未婚夫妻 (1966)    
    白領麗人 (1967)    
    春自人間來 (1967)    
    迎春花 (1968)    
    秋雨春心 (1969)    
    屋 (1970)    
  副導演 (1 film)
    屋 (1970)