Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧九
Lo Kau  ♂


 
Filmography (1954-1974)
 
  製片 (21 films)
    英雄掌上野荼薇 (1962)    
    李仙 (1963)    
    密底算盤 (1963)    
    老襯行大運 (1963)    
    奪魂旗(下集) (1963)    
    奪魂旗(上集) (1963)    
    復活玫瑰 (1963)    
    海底龍吟劍(上集) (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    海底龍吟劍(下集) (1964)    
    摩登二世祖 (1964)    
    生神仙 (1964)    
    半壁江山一美人 (1964)    
    蕭聲震武林(下集) (1965)    
    化身情人 (1965)    
    蕭聲震武林(上集) (1965)    
    荳寇干戈(下集) (1966)    
    碧落紅塵(大結局) (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    神秘的血案 (1966)    
    歡樂人生 (1970)    
  道具 (1 film)
    錦繡天堂 (1964)    
  演員 (12 films)
    家家戶戶 (1954) ... 酒樓夥計
    後窗 (1955)    
    神童捉賊記 (1958) ... 阿勝
    有情人 (1958) ... 傭人甲
    天倫情淚 (1959) ... 阿進
    歡喜冤家 (1959)    
    夜半幽靈 (1961) ... 歹徒
    紐約唐人街碎屍案 (1961) ... 侍甲
    鬼新娘 (1964)    
    一夜恩情 (1964) ... 道友
    真假情人 (1965) ... 打手
    刀劍雙蘭 (1965) ... 小二
  策劃 (1 film)
    天天報喜 (1974)    
  出品人 (30 films)
    莫負青春 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    少女情 (1967)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    給我一個吻 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    獨眼俠 (1968)    
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968)    
    黃飛鴻肉搏黑霸王 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    小武士 (1969)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969)    
    黃飛鴻浴血硫磺谷 (1969)    
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    餐搵餐食餐餐有 (1969)    
    三招了 (1969)    
    飛男飛女 (1969)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969)    
    小姐不在家 (1970)    
    瓊花仙子 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    日月神童 (1971)    
    迷你老爺車 (1971)    
    難忘初戀情人 (1972)    
  編劇 (1 film)
    結婚的秘密 (1965)