Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢千里
Qian Qian-Li  ♂
Aliases:  錢千裡

 
Filmography (1937-1959)
 
  副導演 (1 film)
    聶耳 (1959)    
  演員 (19 films)
    十字街頭 (1937) ... 校對
    馬路天使 (1937) ... 剃頭司務
    野火春風 (1948) ... 侯天生
    清宮秘史 (1948)    
    國魂 (1948) ... 余元慶
    山河淚 (1949) ... 鄉長
    兒女英雄 (1949) ... 黃老西
    蕩婦心 (1949) ... 蔡二毛
    靜靜的嘉陵江 (1949)    
    錦繡天堂 (1949) ... 阿根
    水上人家 (1949) ... 七叔
    戀愛之道 (1949) ... 鄧醫生
    結親 (1949)    
    小二黑結婚 (1950) ... 于福
    冬去春來 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 老師
    第三次試驗 (1958)    
    鴉片戰爭 (1959) ... 林升
  場記 (1 film)
    馬路天使 (1937)    
  編劇 (1 film)
    第三次試驗 (1958)