Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
董敏莉
Monie Tung Man-Lee  ♀


 
Filmography (2004-2019)
 
  演員 (19 films)
    甜絲絲 (2004) ... 羅四喜
    新紮師姐之百分百型警 (2004)    
    AV (2005) ... Belinda
    師奶唔易做 (2006) ... Cherry
    半醉人間 (2006) ... 阿菲
    鬼眼刑警 (2006)    
    傷城 (2006) ... 女警
    單身部落 (2007) ... 美華
    危險人物 (2007)    
    性工作者十日談 (2007) ... Aida
    十分愛 (2007) ... Mary
    醒獅 (2007)    
    無野之城 (2008) ... Kim
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 (2008) ... 葛修女
    七月好風 (2008) ... 蘭心, 蘭心 (少年)
    遊龍戲鳳 (2009)    
    物.語女子 (2012)    
    色模 (2015)    
    極品閨蜜 (2019) ... 黃慧芝 (芝芝)
  編劇 (1 film)
    告別之前 (2018)