Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何泰業
Ho Tai-Yip
 
Filmography (1956-1977)
 
  監製 (19 films)
    七重天 (1956)    
    手足情深 (1956)    
    化身兄弟 (1957)    
    神童捉賊記 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    天倫情淚 (1959)    
    荒山盜屍案 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    追妻記 (1961)    
    清明時節 (1962)    
    歷劫花 (1963)    
    女偵探 (1963)    
    郎心如鐵 (1964)    
    原來我負卿 (1965)    
    小姐的丈夫 (1965)    
    鐵膽 (1966)    
    鑽石大劫案 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
  出品人 (1 film)
    雍正命喪少林門 (1977)