Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬靈
Man Leng  ♂
Aliases:  万灵,  曾萬靈





 
Filmography (1957-1977)
 
  演員 (79 films)
    九九九海灘命案 (1957)    
    橫刀奪愛 (1958) ... 探員乙
    神童捉賊記 (1958) ... 探員乙
    陳超結婚 (1958) ... 大隻六
    丈夫變了心 (1958)    
    情犯 (1959) ... 肥福
    豪門夜宴 (1959) ... 俱樂部職員
    歡喜冤家 (1959)    
    情天血淚 (1959) ... 肥福-丑角
    湖畔草 (1959) ... 肥仔
    五月雨中花(下集) (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    雷雨之夜 (1960) ... 男職員
    連理枝 (1960) ... 校役
    可憐天下父母心 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    神童歷險記 (1961)    
    夜半幽靈 (1961) ... 肥福
    情天未老 (1961)    
    追妻記 (1961)    
    良心 (1961)    
    胭脂賊 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    清明時節 (1962)    
    歷劫花 (1963)    
    昨夜夢魂中 (1963) ... 警員
    含淚的玫瑰 (1963)    
    情之所鍾 (1963) ... 肥仔
    春到人間 (1963)    
    千金之女 (1963)    
    痴情兒女 (1963)    
    郎心如鐵 (1964) ... 司機
    瘋婦 (1964) ... -
    自君別後 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    花花公子 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 革命志士
    一夜恩情 (1964) ... 司機
    糊塗太太 (1964)    
    黑玫瑰 (1965)    
    蜜月 (1965) ... 男僕
    原來我負卿 (1965)    
    情天劫 (1965) ... 張先生
    相思湖畔 (1965)    
    丈夫的秘密 (1965) ... 花王
    春殘花末落 (1965) ... 肥仔
    白頭情侶 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    遺產一百萬 (1966)    
    親情深似海 (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966) ... 接線生
    賊美人 (1966) ... 探員
    紅衣少女 (1967)    
    嬌妻 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    少女情 (1967)    
    玉女神偷 (1967) ... 探員乙
    藍色夜總會 (1967) ... 打手
    鑽石大劫案 (1967) ... 探員
    紅花俠盜 (1967) ... 肥探員
    情人不要忘記我 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    玉女添丁 (1968)    
    冬戀 (1968) ... 萬靈
    初歸新抱 (1968) ... 阿威
    意亂情真 (1969) ... 肥福
    聰明太太笨丈夫 (1969)    
    英雄後代 (1969)    
    歡樂砍聲滿華堂 (1969)    
    肝膽照江湖 (1970) ... 死火英
    天堂奇遇 (1970)    
    生死搏鬥 (1977)