Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林兆鎏
Lam Siu-Lau (2)
Aliases:  林少鎏
 
Filmography (1952-1961)
 
  配樂 (48 films)
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    夜祭金嬌 (1954)    
    人望高處 (1954)    
    離婚淚 (1954)    
    不如歸 (1954)    
    初為人母 (1954)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    好女十八嫁 (1954)    
    鴻運喜當頭 (1955)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    姊妹心 (1955)    
    蘇小妹三難新郎 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    銀河抱月 (1955)    
    血染楚王宮 (1956)    
    烈女報夫仇 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    畫裡天仙 (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    桃花仙子 (1958)    
    南洋阿伯 (1958)    
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    胡不歸 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    苦盡甘來 (1958)    
    紅娘 (1958)    
    獅吼記 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    雙孝子劈棺救母 (1959)    
    忠孝雙全並蒂花 (1960)    
    鴛鴦江遺恨(下集) (1960)    
    七喜臨門 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    三十年胭脂淚 (1960)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)