Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關耀榮
Kwan Yiu-Wing
 
Filmography (1977-1996)
 
  製片 (2 films)
    殺手的童話 (1994)    
    運財五福星 (1996)    
  副導演 (18 films)
    目無王法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    樑上君子 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    癲佬正傳 (1986)    
    歡樂5人組 (1987)    
    人民英雄 (1987)    
    愛的逃兵 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    飛越危牆 (1989)    
    醉拳II (1994)    
    爆炸令 (1995)    
    烈火戰車 (1995)    
  演員 (1 film)
    愛的精靈 (1993)    
  場記 (3 films)
    三十六迷形拳 (1977)    
    萬人斬 (1980)    
    單程路 (1981)    
  編劇 (3 films)
    樑上君子 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    人民英雄 (1987)