Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖一原
Liao Yi-Yuan
 
Filmography (1956-1988)
 
  製片 (1 film)
    包公合珠記 (1957)    
  監製 (27 films)
    花好月圓 (1956)    
    夜夜念奴嬌 (1956)    
    三入閻王殿 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    包公合珠記 (1957)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    烈女春香 (1957)    
    丈夫變了心 (1958)    
    女人的陷阱 (1958)    
    你是兇手 (1958)    
    騙婚 (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    唉,郎錯了! (1961)    
    難分骨肉情 (1962)    
    湖山盟 (1962)    
    雙屍洞 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
    雙玉蟬 (1963)    
    永遠的微笑 (1963)    
    秘密文件303 (1964)    
    高處不勝寒 (1964)    
    西施 (1965)    
    英雄兒女 (1965)    
    馬陵道 (1965)    
    少林寺 (1982)    
  出品人 (3 films)
    少林小子 (1984)    
    南北少林 (1986)    
    黃河大俠 (1988)