Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任大官
Yam Tai-Goon  ♂


 
Filmography (1950-1962)
 
  演員 (29 films)
    飛劍俠血戰周家莊 (1950)    
    封神榜之一:大破黃河陣 (1950) ... 哪
    峨嵋飛劍俠(下集) (1950)    
    關東九俠 (1950)    
    奇俠雌雄劍(上集) (1950)    
    大俠柳樹春 (1950)    
    峨嵋飛劍俠大破青螺谷 (1950)    
    峨嵋飛劍俠 (1950)    
    江湖廿四俠 (1950)    
    關東九俠(二集) (1950)    
    峨嵋飛俠誤闖風火島 (1951)    
    小五義 (1951) ... 艾虎
    靚仔玉三打下山虎 (1951)    
    飛天神龍 (1951)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 孫悟空
    峨嵋飛劍橫掃金銀宮 (1951)    
    雌雄雙俠 (1951)    
    寶劍定五龍 (1952)    
    神腿大俠 (1952)    
    寶劍神弓 (1952)    
    怪面虎大鬧骷髏洞 (1952)    
    綠林紅粉 (1952)    
    俠士名花 (1953)    
    蘇乞兒復仇記 (1953)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    苗山白毛女(下集) (1961) ... 木樸酋長
    苗山白毛女(上集) (1961) ... 木樸
    橫掃江南七霸天 (1962) ... 金亮
    紅孩兒 (1962)