Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
應采靈
Ying Tsai-Ling  ♀
Aliases:  應采霖





 
Filmography (1980-2018)
 
  演員 (21 films)
    台北吾愛 (1980)    
    學生哥 (1980)    
    一溪流水 (1980)    
    美麗與哀愁 (1980)    
    火拼浪子 (1981)    
    小葫蘆 (1981)    
    誰敢惹我 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    阿財笑譚 (1981)    
    中國女兵 (1981)    
    魔體怪譚 (1982)    
    超級勇士 (1982)    
    冒泡的小妞 (1982)    
    大情聖 (1982)    
    笨鳥滿天飛 (1982)    
    頑皮鬼 (1982)    
    怒吼的愛情 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    五月一號 (2015)    
    基隆 (2015)    
    粽邪 (2018)