Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
包天鳴
Bao Tian-Ming
 
Filmography (1949-1972)
 
  美術 (157 films)
    春雷 (1949)    
    大涼山恩仇記 (1949)    
    誤佳期 (1951)    
    花姑娘 (1951)    
    蕩婦情痴 (1953)    
    翠翠 (1953)    
    化身艷影 (1953)    
    名女人別傳 (1953)    
    小樓春曉 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    嫦娥 (1954)    
    真假千金 (1955)    
    愛情三部曲 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    復活 (1955)    
    金鳳 (1956)    
    火 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    青山翠谷 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    風雨牛車水 (1956)    
    娘惹與峇峇 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    菊子姑娘 (1956)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    琵琶怨 (1957)    
    財星高照 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    無頭案 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    插錯美人頭 (1957)    
    兒心碎母心 (1958)    
    小歌女 (1958)    
    金殿福星 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    金鳳凰 (1958)    
    笑聲淚影 (1958)    
    寶鼎明珠 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    賊王子 (1958)    
    馬票女郎 (1958)    
    珊瑚 (1958)    
    南洋阿伯 (1958)    
    雨過天青 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    有仔萬事足 (1959)    
    野花香 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    樑上佳人 (1959)    
    孝女還珠記 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    春潮 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    睡美人 (1960)    
    七喜臨門 (1960)    
    教子逆君皇 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    母與女 (1960)    
    翠樓春曉 (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    無語問蒼天 (1961)    
    金刀奇俠 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    南北和 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    白門斬呂布 (1961)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    太太緝私團 (1961)    
    蘆花河會母 (1961)    
    紅爐火 (1961)    
    魚雁曲 (1961)    
    百鳥朝凰 (1961)    
    火中蓮 (1962)    
    門當戶對 (1962)    
    冷戰夫妻 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    福慧雙修 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    教我如何不想他 (1963)    
    苦命鴛鴦 (1963)    
    深宮怨 (1964)    
    南北喜相逢 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    亂世兒女 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    第一號女探員 (1966)    
    黃金島 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    原野游龍 (1967)    
    諜海蛟龍 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    玉女痴情 (1968)    
    描金鳳 (1968)    
    逃 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    嘉嘉 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    四武士 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    楓林渡 (1969)    
    鐵骨傳 (1969)    
    錄音機情殺案 (1970)    
    洪福齊天 (1970)    
    狠心的人 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    董夫人 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    霸行三千里 (1971)    
    伏虎榜 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)