Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
草田
Cho Tin  ♂
Aliases:  黎草田



 
Filmography (1953-1981)
 
  演員 (9 films)
    大兒女經 (1955)    
    佳人有約 (1960) ... -
    詌言蜜語 (1962) ... 文父
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 小龜隊長
    紅燈記 (1968) ... 鳩山
    秋雨春心 (1969) ... 遊客桑野
    臥虎村 (1969) ... 田中義一
    英雄後代 (1969) ... 山本
    一磅肉 (1976)    
  配樂 (77 films)
    絕代佳人 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    喬遷之喜 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    父慈子孝 (1954)    
    閃電戀愛 (1955)    
    不要離開我 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    迷途的愛情 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    紅顏劫 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    三戀 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    紅燈籠 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    慈母頑兒 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    眼兒媚 (1958)    
    野玫瑰 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    血染少女心 (1959)    
    飛燕迎春 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    華燈初上 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    美人計 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    滿江紅 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    含淚的玫瑰 (1963)    
    恩怨情天 (1963)    
    大少奶 (1964)    
    蜜月 (1965)    
    春殘花末落 (1965)    
    結髮情 (1965)    
    馬陵道 (1965)    
    公子多情 (1965)    
    皇帝出京 (1965)    
    手車夫之戀 (1965)    
    情人的眼淚 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    我愛紫羅蘭 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    迎春花 (1968)    
    雙女情歌 (1968)    
    玉女芳踪 (1969)    
    金色年華 (1969)    
    屋 (1970)    
    海燕 (1970)    
    映山紅 (1970)    
    小當家 (1971)    
    俠骨丹心 (1971)    
    鐵樹開花 (1973)    
    一塊銀元 (1974)    
    萬戶千家 (1975)    
    大風浪 (1976)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    通天臨記 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    財神到 (1981)