Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃湛森
Sam Wong Cham-Sam  ♂
Aliases:  黃湛深





 
Filmography (1999-2013)
 
  演員 (17 films)
    好兄吾兄 (1999)    
    等候董建華發落 (2001)    
    殺科 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    奪魄勾魂 (2002)    
    絕種賤男之愛在三級的日子 (2003)    
    救命 (2004) ... CID B
    打雀英雄傳 (2006)    
    至尊無賴 (2006) ... 紅超人
    黑白道 (2006)    
    葬禮渣Fit人 (2007) ... 戴 sir 手下
    三不管 (2008)    
    愛情萬歲 (2008) ... Sam
    愛鬥大 (2008) ... 老餅
    愛出貓 (2009)    
    機器俠 (2009) ... 劉賓
    媽媽,我愛您 (2013)