Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王者師
Wong Che-Si
 
Filmography (1951-1964)
 
  配樂 (52 films)
    失魂魚 (1951)    
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    歌唱十二釵 (1952)    
    夜祭金嬌 (1954)    
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    妙善公主 (1957)    
    插錯美人頭 (1957)    
    王老虎搶親 (1957)    
    劉備過江招親(關公守華容) (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    苦盡甘來 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    胡不歸 (1958)    
    喜臨門 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    桃花仙子 (1958)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    冤枉相思 (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    非夢奇緣 (1960)    
    三十年胭脂淚 (1960)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    黃飛源大破五虎陣 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    搶老婆 (1962)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    錦繡天堂 (1964)