Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林鳳勝
Lin Feng-Sheng  ♂
Aliases:  馬沙(2)





 
Filmography (1968-1983)
 
  動作設計 (17 films)
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    毒火神掌 (1971)    
    中國人 (1972)    
    仇 (1972)    
    中國針灸 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    烈日狂風 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    亡命天涯 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    蜜月追魂 (1974)    
    天狼星 (1979)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
  助理指導 (1 film)
    頭條好漢 (1971)    
  演員 (25 films)
    掌門人 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    毒火神掌 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    大搏殺 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    烈日狂風 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    亡命天涯 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    北京人 (1974)    
    猛龍征東 (1975)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    少林與太極 (1983)