Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊柏榮
Yeung Pak-Wing
Aliases:  楊百榮,  楊羉a
 
Filmography (1947-1979)
 
  剪接 (102 films)
    女羅賓漢 (1947)    
    妙善公主 (1957)    
    天堂兒女 (1959)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    蘆林會 (1960)    
    人頭告御狀(上集) (1960)    
    小俠白金龍 (1961)    
    薛剛反唐 (1962)    
    石鬼仔出世 (1962)    
    危巢小鳳 (1962)    
    潮州女狀元 (1962)    
    方世玉武當山招親 (1962)    
    李子長活畫 (1963)    
    綽頭世界 (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    金屋雙嬌 (1963)    
    猿女復仇記 (1963)    
    濟公活佛 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    人咬狗 (1964)    
    七喜臨門 (1964)    
    紫釵記 (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    紅男綠女 (1965)    
    真假金牡丹 (1965)    
    一帆風順 (1965)    
    共傘奇緣 (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    好好運 (1965)    
    法網情絲 (1966)    
    兩湖十八鏢(上集) (1966)    
    通緝令 (1966)    
    殘花淚 (1966)    
    兩湖十八鏢(下集) (1966)    
    歷劫紅顏 (1966)    
    樓上樓下兩相親 (1966)    
    工廠三小姐 (1967)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    青龍鎮 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    浪子佳人 (1968)    
    忘不了妳 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    獨腳龍 (1968)    
    神威寶刀 (1969)    
    王者神劍 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    威風大少惡千金 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    小武士 (1969)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969)    
    小魔俠 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    我永遠記著你 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    七擒七縱七色狼 (1970)    
    橫衝直撞七色狼 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    浪子與修女 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    飛龍奪寶 (1971)    
    上海灘 (1972)    
    擂台 (1972)    
    中國人 (1972)    
    拳門 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    大盜 (1972)    
    應召女郎 (1973)    
    虎虎虎 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    鐵漢 (1974)    
    星星星 (1974)    
    大鄉里 (1974)    
    龍騰虎躍 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    三笑姻緣 (1975)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    甘聯珠 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    大鄉里與掃街添 (1976)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    永恆的愛 (1977)    
    霹靂殺手 (1978)    
    鐵拳 (1979)