Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃金巴
Kamber Huang Chin-Ba
Aliases:  金巴,  金佩玲(2)
 
Filmography (1965-1983)
 
  片頭設計 (61 films)
    七俠五義 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    神刀 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    獵人 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    餓狼谷 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    玉女嬉春 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    天網 (1974)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    七面人 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    血鸚鵡 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    卒仔抽車 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    魔 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
  故事 (1 film)
    種鬼 (1983)    
  美術 (6 films)
    法網情絲 (1966)    
    謎一樣的愛情 (1968)    
    十二金牌 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    賭王大騙局 (1976)    
  服裝 (28 films)
    江湖奇俠 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    盤絲洞 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    奪魂鈴 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    神刀 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    黑靈官 (1972)    
    水滸傳 (1972)