Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯婉(2)
Tong Yuen (2)
Aliases:  湯倩萍,  湯圓
 
Filmography (1959-1981)
 
  化妝 (1 film)
    苦戀 (1964)    
  副導演 (15 films)
    鏢旗飛揚 (1971)    
    大海盜 (1973)    
    怪人怪事 (1974)    
    後生 (1975)    
    死囚 (1976)    
    猩猩王 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    無招勝有招 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    連環大鬥法 (1981)    
  場記 (34 films)
    人倫 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    兩個大老襯 (1959)    
    金刀奇俠 (1961)    
    可憐的媽媽 (1961)    
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    劍姑七友奇遇記 (1962)    
    劍姑七友傳 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    斷橋產子 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    龍女三娘 (1963)    
    工廠少爺 (1963)    
    都市狂想曲 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    瘋婦 (1964)    
    秋葉盟 (1964)    
    金葉菊 (1965)    
    最長的一夜 (1965)    
    空谷蘭 (1966)    
    風塵客 (1968)    
    太極門 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    聾啞劍 (1971)    
    成記茶樓 (1974)    
    香港奇案 (1976)    
    星座奇趣錄 (1976)    
    蛇形醉步 (1980)    
    破戒大師 (1980)