Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝之
Hsieh Chih  ♂





 
Filmography (1952-1981)
 
  製片 (13 films)
    神打 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    少林醉八拳 (1981)    
  演員 (47 films)
    此恨綿綿 (1952) ... 羅叔民
    生死戀 (1953)    
    名女人別傳 (1953) ... 宋貴蔭
    鄭成功 (1954) ... 盧若騰
    新玉堂春 (1954) ... 沈友
    霧夜情殺案 (1954)    
    有口難言 (1955) ... 唱片經理
    傳統 (1955) ... 小楊
    紅紅 (1956) ... 周子春
    長巷 (1956) ... 長婿
    面子問題 (1956) ... 范仲文
    梅姑 (1956)    
    野火 (1957) ... 楊晉德
    游龍戲鳳 (1957)    
    黃飛鴻大破飛刀黨 (1957) ... 筱二哥
    血洒情花 (1959) ... 劉智民
    野玫瑰之戀 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    桃李爭春 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    武則天 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    血手印 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    宋宮秘史 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    風流鐵漢 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    鬼怒川 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971) ... 林太清
    酒色財氣 (1972) ... 醫生
    金旋風 (1972)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    殘酷姦殺案 (1979) ... 警政署長