Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
安偉連
On Wai-Lin  ♂
Aliases:  安偉璉,  連偉安,  安逹璉,  安達璉





 
Filmography (1963-1971)
 
  演員 (33 films)
    冷秋薇(下集) (1963)    
    春到人間 (1963)    
    情之所鍾 (1963) ... 錦兒
    南龍北鳳 (1963) ... 高雲英-童年
    女偵探 (1963)    
    冷秋薇(上集) (1963)    
    狂人塔(下集) (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    大丈夫日記(下集) (1964)    
    鴛夢重溫 (1964) ... 明兒
    一夜恩情 (1964) ... 秋弟
    香城艷屍 (1964)    
    大四喜 (1965)    
    金葉菊 (1965) ... 張桂芳
    小姐的丈夫 (1965) ... 蓮弟
    天堂春夢 (1966) ... 小弟
    阿珍要嫁人 (1966) ... 小孫兒
    郎心何太忍 (1966)    
    小康之家 (1966) ... 小明
    白頭情侶 (1966) ... 梅保年-幼年
    少女心 (1966)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966) ... 漢仔
    苦海驕兒 (1967) ... 阿仔
    多少柔情多少淚 (1967) ... 小芸弟
    遙遠的路 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    玉女神偷 (1967) ... 沙騮豬
    儒俠 (1967) ... 小寶 (吳浩然之子)
    紫色風雨夜 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    冬戀 (1968) ... 雄傑童年
    獨眼俠獨闖江湖 (1969)    
    鳳飛飛 (1971)