Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐龍(1)
Tang Long (1)  ♂





 
Filmography (1950-1979)
 
  副導演 (11 films)
    柳暗花明 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    屍變 (1958)    
    荳寇年華 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    青春幻想曲 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    情投意合 (1960)    
    生死牌 (1961)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    三求凰 (1963)    
  導演 (10 films)
    男男女女 (1964)    
    俏冤家 (1964)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    天堂春夢 (1966)    
    我又來也 (1968)    
    神偷俠侶 (1969)    
    海燕 (1970)    
    艇 (1972)    
    風頭人物 (1977)    
    小鬼靈精 (1979)    
  場記 (21 films)
    燕雙飛 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    喬遷之喜 (1954)    
    水火之間 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    閃電戀愛 (1955)    
    孔雀屏 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    新婚第一夜 (1956)    
    新寡 (1956)    
    男大當婚 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    屍變 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    野玫瑰 (1959)    
  演員 (56 films)
    此恨綿綿 (1952) ... 陳會長
    怨女情癡 (1953) ... 朱小元
    有求不應 (1953) ... 廟祝
    絕代佳人 (1953) ... 趙使
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 醫生
    百寶圖 (1953) ... 小唐
    姊妹曲 (1954)    
    燕雙飛 (1954) ... 表少爺
    喬遷之喜 (1954) ... 同事乙
    鑽花竊賊 (1955) ... 小楊
    閃電戀愛 (1955) ... 老馬
    闔第光臨 (1955)    
    一年之計 (1955) ... 小唐
    水火之間 (1955)    
    寂莫的心 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    日出 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956) ... 二司務
    新寡 (1956) ... 司機
    新婚第一夜 (1956) ... 同學乙
    孔雀屏 (1956)    
    丁香姑娘 (1957) ... 小林
    男大當婚 (1957) ... 彭琪
    婦唱夫隨 (1957)    
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 職員甲
    玉手擒兇 (1958) ... 同學
    夫妻經 (1958) ... 男同學乙
    柳暗花明 (1958)    
    賊 (1958) ... 朱會計
    情竇初開 (1958) ... 丁奇
    阿Q正傳 (1958)    
    真假千金 (1959) ... 湯美
    同心結 (1959) ... 伙計甲
    血染少女心 (1959)    
    青春幻想曲 (1959) ... 男主角
    雙喜臨門 (1959)    
    金屋夢 (1959) ... 阿唐
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    草木皆兵 (1960) ... 職員甲
    名醫與紅伶 (1960) ... 實習生甲
    五姑娘 (1960)    
    佳人有約 (1960) ... -
    美人計 (1961)    
    對窗戀 (1962) ... 導演
    十夜柔情 (1962) ... 賓客
    追車記 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
    珍珠魔鬼火 (1964) ... 大衛
    連陞三級 (1966)    
    我來也 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967) ... 尉遲豹
    英雄後代 (1969)    
    海燕 (1970) ... 姜森
    過江龍 (1970) ... 余萬源
  服裝 (1 film)
    閃電戀愛 (1955)    
  編劇 (9 films)
    豪門棄婦 (1950)    
    天涯歌女 (1950)    
    孽債 (1951)    
    小明星傳 (1952)    
    契爺艷史 (1952)    
    客串夫人 (1953)    
    俏冤家 (1964)    
    神偷俠侶 (1969)    
    風頭人物 (1977)