Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁婷
Leung Ting (3)
 
Filmography (1995-2015)
 
  監製 (4 films)
    綁架冰激凌 (2010)    
    關雲長 (2011)    
    繡花鞋 (2012)    
    詭愛 (2012)    
  製片 (8 films)
    怪談之魔鏡 (1999)    
    還我情心 (1999)    
    D7特警 (2000)    
    奪命屋 (2000)    
    關雲長 (2011)    
    繡花鞋 (2012)    
    女生宿舍 (2014)    
    不可思異 (2015)    
  副導演 (3 films)
    強姦陷阱 (1998)    
    97重案實錄 (1998)    
    警察大賊 (1999)    
  導演 (2 films)
    詭愛 (2012)    
    女生宿舍 (2014)    
  場記 (1 film)
    燃情男狙擊 (1995)    
  編劇 (2 films)
    詭愛 (2012)    
    女生宿舍 (2014)    
  出品人 (5 films)
    錦衣衛 (2010)    
    關雲長 (2011)    
    繡花鞋 (2012)    
    女生宿舍 (2014)    
    不可思異 (2015)