Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈雪珍
Sham Suet-Chun  ♀





 
Filmography (1963-1990)
 
  演員 (22 films)
    七仙女 (1963) ... 五姐
    八十八號情報員 (1964)    
    壯志凌雲 (1967)    
    王寶釧 (1967)    
    莊子試妻 (1969)    
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969) ... 九花娘
    十三妹 (1969) ... 客串張金鳳
    魏徵斬龍 (1970)    
    百醜大全 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    五色仙女 (1973)    
    雙龍谷 (1974)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    春暉 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    細雨敲我當 (1977)    
    你笑我叫他跳 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    賊贓 (1980)    
    曾文溪之戀 (1986)    
    義不容辭 (1990) ... 沈大姐