Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高寶雲
Prudence Kao Pao-Yun  ♀


 
Filmography (2000-2018)
 
  製片 (9 films)
    醒獅 (2007)    
    親密敵人 (2011)    
    出軌的女人 (2011)    
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    俠盜聯盟 (2017)    
    無雙 (2018)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
  演員 (8 films)
    中華賭俠 (2000)    
    不死情謎 (2001)    
    有情飲水飽 (2001) ... 大肚婆
    情迷大話王 (2001) ... 牛太太
    幽靈情書 (2001) ... 史姐
    絕種好男人 (2003) ... 豬腩肉
    遊龍戲鳳 (2009)    
    跳出去 (2009)    
  執行製片 (5 films)
    情義我心知 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    小心眼 (2007)    
    阿飛 (2008)    
    遊龍戲鳳 (2009)