Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳偉斌
Ray Chan Wai-Ban  ♂
Aliases:  陳睿
 
Filmography (2000-2017)
 
  監製 (2 films)
    那件瘋狂的小事叫愛情 (2016)    
    三千片雪 (2017)    
  製片 (2 films)
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    劍蝶 (2008)    
  副導演 (8 films)
    阿虎 (2000)    
    慌心假期 (2001)    
    愛,斷了線 (2003)    
    少年阿虎 (2003)    
    江湖 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
    借兵 (2005)    
  剪接 (1 film)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
  場記 (1 film)
    戀戰沖繩 (2000)    
  策劃 (10 films)
    地獄第19層 (2007)    
    美麗密令 (2010)    
    囡囡 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    DIVA華麗之後 (2012)    
    紮職 (2012)    
    超級經理人 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
  編劇 (5 films)
    單身男女 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    毒戰 (2013)    
    盲探 (2013)    
    單身男女2 (2014)