Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王臻
Wong Chun (1)  ♀





 
Filmography (1951-1969)
 
  化妝 (27 films)
    夫妻經 (1958)    
    青春幻想曲 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    同心結 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    有女初長成 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    對窗戀 (1962)    
    四美圖 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    董小宛 (1963)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    男男女女 (1964)    
    金鷹 (1964)    
    故園春夢 (1964)    
    畫皮 (1966)    
    未婚夫妻 (1966)    
    含苞待放 (1966)    
    審妻 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    白領麗人 (1967)    
    迴末傳奇 (1968)    
    我又來也 (1968)    
    金色年華 (1969)    
  演員 (32 films)
    禁婚記 (1951) ... 陸小姐
    狂風之夜 (1952)    
    江湖兒女 (1952) ... 看護
    蜜月 (1952) ... 瓊玉
    神鬼人 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    孽海花 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 李玉鳳
    枇根巷 (1953) ... 女甲
    姊妹曲 (1954)    
    燕雙飛 (1954) ... 包巧玲
    一年之計 (1955) ... 女秘書
    水火之間 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    女子公寓 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    三戀 (1956) ... 王小姐
    新婚第一夜 (1956) ... 女同學
    太太傳奇 (1957) ... 阿珍
    男大當婚 (1957) ... 俞小姐
    丁香姑娘 (1957) ... 阿芬
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    小月亮 (1959) ... 俞三英
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    稱心如意 (1959) ... 姚馥麗
    五姑娘 (1960)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    董小宛 (1963) ... 彩雲
    姻緣道上 (1969) ... 徐玉芳