Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江寶蓮
Kong Bo-Lin  ♀





 
Filmography (1960-1981)
 
  演員 (53 films)
    富貴榮華 (1960)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    拉車行大運 (1961)    
    八美審狀元 (1961)    
    仙鶴神針 (1961)    
    雌雄劍贖母報父仇 (1961)    
    望娘灘 (1962)    
    打死不離親兄弟 (1962)    
    孫悟空鬧龍宮 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    黛玉莽花 (1962)    
    鍾無艷掛帥征西 (1962)    
    白骨陰陽劍(下集) (1962)    
    珠樓錯 (1962)    
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    一劍震江湖 (1963) ... 夏蓮
    白骨陰陽劍(四集) (1963)    
    白骨陰陽劍(三集) (1963) ... 房飄風
    七劍震江湖 (1963)    
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    楊八姐鬧金鑾 (1963)    
    白骨離魂針(下集) (1964) ... 凡妻
    冷燕飄零 (1964)    
    佳兒佳婦 (1964) ... 顧客
    苦戀 (1964) ... 阿蓮
    龍江三虎(下集) (1964)    
    武當飛鳳(上集) (1964) ... 春梅
    花花公子 (1964)    
    武當飛鳳(下集) (1964) ... 春梅
    白骨魔鞭 (1964) ... 猿女
    白骨離魂針(上集) (1964) ... 凡妻
    霹靂薔薇(上集) (1964) ... 峨嵋弟子
    一滴俠義血(上集) (1965) ... 朱紅
    鬼谷神珠 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    孫悟空大鬧雷音寺 (1965)    
    八荒英雄傳(上集) (1965)    
    真假情人 (1965) ... 護士乙
    一滴俠義血(下集) (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965) ... 女弟子
    聊齋誌異 (1965)    
    八荒英雄傳(下集) (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 女弟子
    點心皇后 (1965) ... 白莉
    聊齋誌異 (1965)    
    蕭聲震武林(上集) (1965) ... 笑面神女
    蕭聲震武林(下集) (1965)    
    深閨夢裡人 (1966) ... 碧琪李
    鐵面無私包公審烏盤 (1967) ... 婢女
    我愛阿哥哥 (1967)    
    女探黑天鵝 (1967)    
    一見痴情 (1967) ... 賭場女侍
    老鼠街 (1981)