Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柳松柏
Liu Sung-Pai  ♂
Aliases:  樓松柏,  柳松伯

 
Filmography (1974-1995)
 
  副導演 (1 film)
    雌雄雙煞 (1978)    
  導演 (6 films)
    我是大明星 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    她未成年 (1984)    
    美國博仔 (1991)    
    黑幫戰將 (1992)    
    廟街十三妹 (1993)    
  場記 (1 film)
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
  出品人 (1 film)
    美國博仔 (1991)    
  編劇 (17 films)
    鷹拳 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    浪子神劍 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    我是大明星 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    血雨鴛鴦奪魂笛 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    脂粉硬漢 (1983)    
    她未成年 (1984)    
    浪子與舞女 (1987)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
    殺入地獄 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    廟街十三妹 (1993)    
    小鬼奇兵 (1995)