Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓明煥
Han Myeong-Hwan  ♂
Aliases:  한명환





 
Filmography (1972-1981)
 
  演員 (31 films)
    盲拳 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    賣命 (1973)    
    黃砂塵 (1973)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    我要持到底 (1974)    
    後継者 (1974)    
    七省拳王 (1974)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    黑豹 (1974)    
    大非常網 (1974)    
    礜隢鎏鐊貣膼 (1975)    
    大逃出 (1975)    
    毒蛇 (1975)    
    王龍 (1976)    
    國際警察 (1976)    
    北少林 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    刺紋 (1976)    
    大敵手 (1977)    
    最後精武門 (1977)    
    追龍 (1977)    
    鐵膽英雄 (1978)    
    五大弟子 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    梅花螳螂 (1979)    
    Return of the Scorpion (1980)    
    八代醉拳 (1981)