Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳雲華
Chan Wan-Wa





 
Filmography (1949-1970)
 
  演員 (21 films)
    十三號女盜 (1949) ... 敏芳
    夫婦之間 (1953)    
    殘生 (1953)    
    楊娥 (1955) ... 郭良璞
    死亡線上 (1956) ... 麗蓮
    花迎春 (1958) ... 張蘭香
    猿女孟麗絲 (1961)    
    儂本多情 (1961)    
    紅樓夢 (1962)    
    武則天 (1963)    
    玉堂春 (1964) ... 二小姐
    妲己 (1964) ... 姜后
    六指琴魔(上集) (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    聖劍風雲(下集) (1965) ... 心池聖女
    宋宮秘史 (1965)    
    聖劍風雲(上集) (1965) ... 心池聖女
    魚美人 (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965) ... 丘君素
    神刀 (1968)    
    一池春水 (1970) ... 余二嬸