Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘理生
Poon Lee-Sang
 
Filmography (1961-1970)
 
  監製 (1 film)
    盲公睇女婿 (1961)    
  製片 (6 films)
    太平天國女英雄 (1961)    
    洪宣嬌 (1962)    
    岳飛出世 (1962)    
    飛龍刀 (1968)    
    五月的紅唇 (1968)    
    蕩女痴男 (1970)    
  演員 (1 film)
    彩色青春 (1966) ... 歹徒
  策劃 (17 films)
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    摩登濟公 (1965)    
    摩登馬騮精 (1965)    
    鄉下妹出城 (1965)    
    玉女含冤 (1966)    
    701烏龍女偵探 (1966)    
    影迷公主 (1966)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    彩色青春 (1966)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    鳳舞驚魂 (1967)    
    兔女郎 (1967)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    浪子佳人 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    雙鎗沙膽標 (1969)