Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃文生
Wong Man-Sang (1)
 
Filmography (1953-1967)
 
  攝影 (15 films)
    玉女求凰 (1961)    
    天下第一劍(上集) (1961)    
    彩菱艷 (1961)    
    秘密情人 (1961)    
    天下第一劍(下集) (1961)    
    路邊千金 (1962)    
    雙星淚 (1962)    
    巧鳳試郎心 (1962)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    清官斬孝女 (1963)    
    神俠鬧金鑾 (1963)    
    蘭閨四鳳 (1963)    
    女大女世界 (1964)    
    驚弓鳥 (1964)    
    鐵面無私包公審烏盤 (1967)    
  燈光 (9 films)
    翠翠 (1953)    
    長巷 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    雨過天青 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    母與女 (1960)