Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐意 (1)
Chui Yi (1)  ♀
Aliases:  徐薏





 
Filmography (1963-1983)
 
  演員 (21 films)
    都市兩女性 (1963)    
    女人世界 (1963) ... -
    手車夫之戀 (1965) ... 彬嬸
    萬里追蹤 (1965)    
    親上加親 (1966)    
    孝女珠珠 (1966)    
    女殺手 (1966)    
    蓬門淑女 (1967) ... 大師母
    蓬門淑女 (1967) ... 大師母
    工廠三小姐 (1967) ... 包租婆
    住家男人 (1967)    
    明月千里寄相思 (1967)    
    危險十七歲 (1968)    
    餐搵餐食餐餐有 (1969)    
    街知巷聞 (1974)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    靚妹仔 (1982)    
    家在香港 (1983)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    瘋血 (1983)