Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林炳漢
Lam Bing-Hon
 
Filmography (1987-1994)
 
  攝影 (4 films)
    偶像 (1993)    
    疊影追兇 (1994)    
    真相之一終極之旅 (1994)    
    真相之二極道追擊 (1994)    
  燈光 (19 films)
    呷醋大丈夫 (1987)    
    七年之癢 (1987)    
    大話神探 (1988)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    夜魔先生 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    喋血危情 (1991)    
    偷情小丈夫 (1991)    
    再世追魂 (1993)    
    血殺連環 (1993)    
    痴心劫 (1993)    
    血賊夢京城 (1993)    
    偶像 (1993)    
    觸目驚心 (1993)    
    真相之一終極之旅 (1994)    
    刀劍笑 (1994)    
    真相之二極道追擊 (1994)