Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李英(1)
Lee Ying (5)  ♂





 
Filmography (1934-1971)
 
  副導演 (4 films)
    長巷 (1956)    
    七七敢死隊 (1965)    
    小翠 (1970)    
    真假千金 (1971)    
  監製 (1 film)
    霧夜情殺案 (1954)    
  製片 (1 film)
    女人世界 (1952)    
  導演 (19 films)
    蕩婦 (1941)    
    同命鴛鴦 (1941)    
    何處不相逢 (1948)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    香島美人魚 (1950)    
    玫瑰花開 (1951)    
    女人世界 (1952)    
    霧香港 (1952)    
    此恨綿綿 (1952)    
    澳門大血案 (1952)    
    浴室艷屍 (1952)    
    喜相逢 (1952)    
    風流魔王 (1953)    
    神犬喋血記 (1953)    
    濟公傳 (1954)    
    霧夜情殺案 (1954)    
    萬花戲媚 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    夜半歌聲 (1956)    
  演員 (95 films)
    紅樓春深 (1934)    
    春宵曲 (1934)    
    淪落 (1934)    
    百花洲 (1934)    
    歡喜冤家 (1934)    
    密電碼 (1937)    
    花開花落 (1937)    
    鳳求凰 (1938)    
    王氏四俠 (1938)    
    掌上珠 (1938)    
    茶花女 (1938)    
    大地的女兒 (1938)    
    影城記 (1939)    
    楚霸王 (1939)    
    王寶釧 (1939)    
    文素臣(三集) (1940)    
    香妃 (1940)    
    黃天霸 (1940) ... 黃天霸
    同命鴛鴦 (1941)    
    浴室艷屍 (1952) ... 陳探長
    風流魔王 (1953) ... 秦探長
    霧夜情殺案 (1954) ... 探長
    碧血黃花 (1954) ... 端王爺
    楊娥 (1955) ... 吳三桂
    夜半歌聲 (1956)    
    金縷衣 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    萬花戲媚 (1956) ... 羅文海
    唐伯虎與秋香 (1956) ... 太師華洪山
    野火 (1957) ... 翁錫章
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    愛與罪 (1957)    
    恰恰姑娘 (1957) ... 姊夫
    天作之合 (1957)    
    望鄉 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    丹鳳街 (1958)    
    血影燈 (1958) ... 劉順風
    天地有情 (1958)    
    俏冤家 (1958)    
    珊瑚 (1958)    
    慾海情花 (1959)    
    風雨歸舟 (1959)    
    新娘假期 (1959)    
    青春兒女 (1959) ... 孫父
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    人秘書艷史 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960) ... 京戲教師
    快樂天使 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    女婷玉火海殲仇 (1961) ... 花太歲
    南北姻緣 (1961)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    冷暖人間 (1961)    
    花好月圓 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    荷花 (1963) ... 沈督軍
    人之初 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    武則天 (1963)    
    一毛錢 (1964) ... 胡院長
    南北喜相逢 (1964)    
    王昭君 (1964) ... 單于
    情天長恨 (1964) ... 朱其明
    玉堂春 (1964) ... 柳子美
    寶蓮燈 (1964) ... 山神
    西太后與珍妃 (1964) ... 肅順
    小雲雀 (1965) ... 曹平清
    七七敢死隊 (1965) ... 黃振雄
    無敵天書(下集) (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 布政司董威
    萬古流芳 (1965) ... 屠岸賈
    無敵天書(上集) (1965)    
    金鼎游龍 (1966)    
    七重天 (1966) ... 鳳父崔森康
    金羅漢三戲鐵觀音 (1966) ... 白骨神魔
    通緝令 (1966) ... 倪義
    太平山八仙奇遇 (1966) ... 王中伯
    青青河邊草 (1966)    
    書劍幽魂 (1966)    
    千手奇女子 (1966) ... 老千首領
    老夫子與大蕃薯 (1966) ... 余蛇
    女殺手 (1966)    
    金手鎗 (1966)    
    藍色毒黃蜂 (1967) ... 杜國雄
    黑白飛天貓 (1967) ... 馬彪
    黑鷹 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    莫負青春 (1967) ... 湯遠謀
    金骷髏 (1967) ... 楊教授
    鐵膽恩仇 (1967) ... 姜華
    殺手粉紅鑽 (1967)    
  編劇 (10 films)
    蕩婦 (1941)    
    何處不相逢 (1948)    
    浴室艷屍 (1952)    
    澳門大血案 (1952)    
    女人世界 (1952)    
    霧香港 (1952)    
    神犬喋血記 (1953)    
    風流魔王 (1953)    
    濟公傳 (1954)    
    唐伯虎與秋香 (1956)