Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藍鶯鶯
Lan Ying-Ying (1)  ♀





 
Filmography (1949-1958)
 
  監製 (1 film)
    毒玫瑰 (1958)    
  演員 (22 films)
    寒山寺鐘聲 (1949)    
    雨夜歌聲 (1950) ... 阿玉
    香島美人魚 (1950)    
    別讓丈夫知道 (1952) ... 林婉黛
    澳門大血案 (1952)    
    亂世恩仇 (1952) ... 白萍
    浴室艷屍 (1952) ... 趙玉梅
    孽緣 (1952)    
    花花公子 (1952) ... 翠雲
    新母性 (1952) ... 白薇
    霧香港 (1952) ... 鄧玉顏
    滿園春色 (1952)    
    近水樓台 (1952) ... 王寒梅
    媽媽不要走 (1952) ... 白薇
    化身艷影 (1953) ... 史桃麗
    美男子 (1953) ... 祈逸羣
    戀歌 (1953) ... 白靜梅
    兩面人 (1953) ... 李湘蘭-女賊樑上燕
    天堂美女 (1954) ... 張露露
    斷腸風月 (1956)    
    銀海笙歌 (1958)    
    毒玫瑰 (1958)