Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃維新
Huang Wei-Shing
Aliases:  王維新
 
Filmography (1966-1986)
 
  燈光 (29 films)
    莫忘今宵 (1966)    
    瓊花仙子 (1970)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    跆拳震九州 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    驅魔女 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    發錢寒 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    破戒 (1977)    
    佛山贊先生 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    慌失失 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    雙辣 (1980)    
    夜車 (1980)    
    A計劃 (1983)    
    生死決 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    人嚇鬼 (1984)    
    我的愛神 (1986)