Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾醒光
Chang Seng-Kwong  ♂





 
Filmography (1980-1994)
 
  助理指導 (1 film)
    魔高一丈 (1987)    
  演員 (129 films)
    少林佛家大道 (1980)    
    發圍 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    長輩 (1981)    
    武館 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    通天拍檔 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    英雄本色 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    茅山學堂 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    Death Code Ninja (1987)    
    最後一戰 (1987)    
    野戰忍者 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    Ninja's Extreme Weapons (1987)    
    Ninja, Demon's Massacre (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    The Vampire Is Alive (1987)    
    Devil Dynamite (1987)    
    四大天王 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    龍虎智多星 (1988)    
    Ninja in Action (1988)    
    最佳損友 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    精裝追女仔之2 (1988)    
    Robo Vampire (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    江湖接班人 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    獵狐行動 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    撞邪先生 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    義膽群英 (1989)    
    同根生 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    飛越危牆 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    Vampire Raiders: Ninja Queen (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    絕橋智多星 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    金牌雙龍 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    初到貴境 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    黑色走廊 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    整蠱專家 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    海狼 (1991)    
    跛豪 (1991)    
    佈局 (1991)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    毒網 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    烈火危情 (1991)    
    四大探長 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    危險情人 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    淫妖豪情 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    火種 (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    新俏郎君 (1994)