Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃國威
Wong Kwok-Wai (1)
 
Filmography (1979-1993)
 
  副導演 (2 films)
    五郎八卦棍 (1984)    
    挑情 (1988)    
  演員 (2 films)
    警賊兄弟 (1986)    
    挑情 (1988)    
  道具 (18 films)
    爛頭何 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    山東狂人 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    逃出珊瑚海 (1986)    
    茅山學堂 (1986)    
    鬼媾人 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    五月櫻唇 (1992)    
    新不了情 (1993)