Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張堆樹
Cheung Tui-Shu
 
Filmography (1981-1997)
 
  監製 (1 film)
    冰封奇俠 (1990)    
  製片 (17 films)
    誰敢惹我 (1981)    
    人蛇大戰 (1983)    
    台上台下 (1983)    
    帶劍的小孩 (1983)    
    上海之夜 (1984)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    天生寶一對 (1985)    
    母牛一條 (1986)    
    哥們的糗事 (1986)    
    惜別海岸 (1987)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    00.99大發財 (1989)    
    孩子王 (1989)    
    梁祝 (1994)    
    黑道追緝令 (1995)    
    三十而立 (1997)    
  策劃 (1 film)
    跟屁蟲 (1986)